Lån penge

Lån penge til ethvert behov. Her på siden har vi samlet et overblik over de forskellige lånetyper – og en mulighed for at sammeligne de enkelte udbydere af hver type lån, sådan du kan få det bedste lån til netop dig. 

Du låner penge ved først at vælge den udbyder, du ønsker at benytte, her på siden. Dernæst udfylder du din ansøgning og kort efter vil du blive kontaktet af den enkelte udbyder. 

Her på siden kan du nemt danne dig et overblik over, hvad renten, ÅOP’en og løbe tiden er, når du skal låne penge. 

Dertil vil du på hver siden kunne læse dybdegående om de enkelte lånetyper. På den måde er du godt informeret, inden du skal låne penge – og du ved præcis, hvad det er, at du foretager dig. 

De forskellige typer lån: 

Klik dig ind her og læs om de enkelte typer lån, alt efter hvad du ønsker at lån penge til. 

Kviklån 

Kviklån er til dig, der ønsker et lille forbrugslån, hvor du får pengene hurtigt udbetalt og ikke skal stille nogen sikkerhed. Inde på denne side kan du se alle de forskellige låneudbydere og sammenligne dem. 

Forbrugslån 

Forbrugslån er til dig, der skal have et lån mellem 10.000-500.000 kroner. Renten og ÅOP’en på det enkelte lån, afhænger af hvordan din indtægt er, og hvor meget du skal låne. en meget god tommelfingerregel er, at du ikke skal tage et forbrugslån, der overstiger 90% af din årlige indkomst.

Samlelån 

Det er meget normalt, at man har flere forskellige lån. Måske man har et billån, nogle forbrugslån og endda et boliglån. Det er lig med flere rentesatser og en masse administration. For at slippe for dette besvær, og for at få en endnu bedre rente, kan man samle alle disse lån. Hvordan det foregår – og det er det rette lån for dig, kan du blive klogere på herinde. 

Billån

Lån penge til din drømmebil med et billån. Jo større en udbetaling, du lægger til dit billån, jo lavere en rente kan du få, når du skal låne penge. Her på siden har vi samlet de bedste udbydere af billån. Se dem her. 

SMS lån

SMS lån tilbydes ikke længere i danmark, men var en type af lån hvor man kunne låne penge hurtigt ved bare at sende en sms. Ansøgningsprocessen var meget hurtig – og ligeledes udbetalingen. Til gengæld var ÅOP’en på denne type lån meget høj, hvorfor de blev forbudte fra år 2020.